Audiin films

Wolverine

Wolverine (Hugh Jackman), het meest iconische personage uit het X-Men universum, is terug in een spectaculair epos dat plaatsvindt in het hedendaagse Japan.

Uit zijn element in een onbekende wereld moet Wolverine de confrontatie aangaan met onverwachte en dodelijke tegenstanders in een strijd op leven en dood die hem voorgoed zal veranderen. Voor het eerst voelt hij wat het is om kwetsbaar te zijn en wordt hij tot aan zijn fysieke en emotionele grenzen gedreven... Hij staat niet enkel voor een strijd tegen het staal van de samurai, maar ook tegen zijn eigen onsterfelijkheid.

Vanaf 24 juli in de bioscoop

Wolverine

Iron Man 3

Iron Man is terug
Ten strijde tegen een oppermachtige tegenstander!

Hij is excentriek, geniaal, fel – maar niet onoverwinnelijk. Dat moet Tony Stark alias Iron Man (Robert Downey Jr.) inzien, als hij oog in oog staat met een tegenstander die geen grenzen kent.

Nadat hij alles kwijt is wat hem dierbaar is, vat de gebroken held de zware zoektocht aan naar degene die hiervoor verantwoordelijk is – een reis die zijn moed en doorzettingsvermogen zwaar op de proef zal stellen. Stark staat met de rug tegen de muur en kan voor zijn opdracht alleen nog op zijn eigen hulpmiddelen, zijn scherpzinnigheid en zijn intuïtie vertrouwen. Terwijl hij vecht om weer zijn conditie op te bouwen, vindt Stark het antwoord op de vraag die hem heimelijk al lang achtervolgt: maakt de man de kleding of maakt de kleding de man?

Audi R8 e-tron, Audi S7 Sportback en Audi A8 L zijn mee van de partij. Vanaf mei 24 april is de film in de Belgische bioscopen te zien.

De nieuwste informatie en trailer op de officiële website van de film.

IM 3

Transporter – De serie

Verander nooit de deal.
Audi in ‘Transporter – De Serie’

De internationale coproductie met de Amerikaanse televisiezender HBO, HBO Canada en de Franse zender M6 is gebaseerd op de gelijknamige, wereldwijd succesvolle filmreeks, die door Luc Besson en Robert Mark Kamen gemaakt werd.

Hierbij volgen we de avonturen van de professionele Transporter Frank Martin, vertolkt door Chris Vance – een zwijgzame Ex-Special-Forces-soldaat met duidelijke principes.

Zijn opdracht: gevaarlijke vrachten veilig op hun bestemming brengen. Daarbij volgt hij altijd drie zelfgemaakte regels:

1. Verander nooit de deal.

2. Noem geen namen.

3. Maak het pakje nooit open.

Transporter