Verandert de wegligging.Niet de aantrekkelijkheid.

Onmiskenbaar een Audi A3, maar toch met zijn eigen designtaal, van een eigen grille tot de combinatie van dynamische elegantie en een plug-in hybrideaandrijving. Dit systeem combineert de efficiëntie van de jongste 1.4 TFSI® met het fantastische koppel en de hoge trekkracht van een elektromotor (75 kW) tot een indrukwekkend globaal vermogen van 150 kW (204 pk en 350 Nm) – en dat met een gecombineerd brandstofverbruik van slechts 1,5 liter per 100 km. Op Duitse wegen in 2014.

  • 145x80_ATR_01_Highres_Ebenen_RGB_120813
  • Een e-tron op het eerste gezicht

    De Audi A3 Sportback e-tron is meteen herkenbaar als e-tron: bijvoorbeeld, aan zijn singleframe-grille in chroom/mat zwart, die uniek is voor e-tron. De oplaadingang zit verborgen achter de vier ringen van het Audi-logo. Andere opvallende kenmerken van het exterieur zijn onder meer de e-tron-specifieke bumpers, met horizontale strepen op de afdekking van de luchtinlaten in aluminiumlook en gietaluminium velgen in e-tron-design (voor Ambition en Ambiente).
  • 145x80_ATR_10_Highres_Ebenen_RGB_120813
  • Een krachtige afwerking

    Een cleane afwerking: Ook de achterkant van de A3 Sportback e-tron verwijst duidelijk naar een speciale vorm van mobiliteit. De achterbumper van de e-tron, met diffusor zonder zichtbare eindpijpen en horizontale strepen in aluminiumlook, beklemtoont de hoge kwaliteit. Andere details: de S line-zijskirts en het e-tron-logo op de spatschermen en de achterkant.

Verbruiks- en uitstootgegevens:
De Audi A3 Sportback e-tron is nog niet verkrijgbaar. Hij heeft nog geen exploitatievergunning en is daarom niet onderworpen aan de EU-richtlijn 1999/94/EC. De volgende voorlopige waarden zijn beschikbaar: Audi A3 Sportback e-tron brandstofverbruik l/100 km: gecombineerd 1,5; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 35. Energie-efficiëntieklasse A+