De Audi S3 Cabriolet. Cabriolet met S-factor.

AS3_141004

Flash-plugin ontbreekt. Installeer de meest recente Flash-plugin Free Download

De intensiteit van een cabrioletzomer. Een niveau hoger getild. Dankzij een dynamiek die meteen inspireert. En levert wat het voorkomen belooft.
De Audi S3 Cabriolet. Aantrekkingskracht in S-design.

 • AS3_141004
 • Met 221 kW de vrijheid tegemoet.

  Meteen inspirerend. Met opwindend turbovermogen. En een slordige 221 kW vermogen. Van 0 tot 100 km/h in 5,4 seconden met S tronic®. Op S-specifieke gietaluminium velgen. 18 inch. Of 19 inch als optie. Uitmuntende prestaties inbegrepen. Met S-sportophanging en permanente vierwielaandrijving quattro®. Standaard.
 • AS3_D_141005
 • Charisma met karakter.

  Een fantastisch sportief klimaat. Dat je kan voelen in de optionele S-sportstoelen voorin. In een exclusieve atmosfeer. Omringd door typische S-kenmerken. Een optioneel met leder bekleed multifunctiesportstuur, onderaan afgeplat, en S-specifiek inlegwerk in 3D-design “Black”. Pedalen in geborsteld roestvrij staal.
 • AS3_141005
 • Schitterende perspectieven.

  Een ruim panoramisch uitzicht in slechts 17 seconden. Dankzij de standaard gemonteerde volautomatische stoffen kap. Zelfs tijdens het rijden. Met max. 50 km/h. Geniet van het leven met de Audi S3 Cabriolet. Zonder compromissen. In topvorm.

Neem contact op met je Audi-verdeler om te weten wanneer de S3 Cabriolet beschikbaar is.

Verbruiks- en uitstootwaarden:
Brandstofverbruik, gecombineerd: 7.1 l/100 km
CO2-emissie, gecombineerd: 165 g/km