Het interieur van de Audi A4 BerlinePremium en praktisch

Informatief en ruim: het interieur met slim ingedeeld dashboard. Diverse details dragen zichtbaar bij aan het premium karakter. Ook prettig zijn de uitgebreide standaarduitrusting en de mogelijkheid om uw wagen tot in detail naar wens aan te kleden. Kortom, heel veel auto in één auto voor u: uw eigen Audi A4 berline.

 • Hoogwaardige chroomapplicaties
 • Hoogwaardige chroomapplicaties

  Er prijken chroomapplicaties op de lichtschakelaar, knoppen van de airconditioning, MMI druk-draaiknop, ventilatieroosters, spiegelverstelknop, knoppen voor de raambediening en om de versnellingspook of transmissiehendel.
 • Prettige ambiance
 • Prettige ambiance

  De nieuwe interieurkleuren en decoratielijsten in staalgrijze of veenbruine reflexlak of in aluminium Trigon ogen sportief, terwijl de houten uitvoeringen (bijvoorbeeld bruin naturel gevlamd essenhout) juist elegant overkomen.
 • Comfortstoelen voor
 • Comfortzetels voor

  De comfortzetels voorin met klimaatregeling accentueren met hun zachte vering en grotere zijwangen de luxe en het comfort. Ze geven bovendien een goede zijdelingste steun. De zittingen en leuningen zijn voorzien van verwarming en ventilatie.
 • Comfortairconditioning met 3 zones
 • Comfortairconditioning met 3 zones

  Met de comfortairconditioning met 3 zones zijn de ventilatiesnelheid, luchtstromen en temperatuur voor bestuurder, voorpassagier en achterinzittenden apart in te stellen. Het systeem houdt rekening met de kracht van het zonlicht. De automatische recirculatiestand die op de informatie van een luchtsensor reageert en een combifijnstoffilter maken het interieurklimaat nog prettiger.
 • MMI® navigatie plus
 • MMI® navigatie plus

  De nieuwe release van MMI® navigatie plus is intuïtief te bedienen met de MMI draai-drukknop. Die fungeert ook als joystick. Daarnaast werkt het systeem met spraakherkenning. Bij MMI navigatie plus horen onder andere een 7-inch kleurenscherm waarop 3D-kaarten verschijnen. Op de interne harddisk passen ook muziek- en mediafiles.

  In combinatie met telefoonvoorbereiding online (Bluetooth) heeft u toegang tot Audi connect-diensten*. Via de WiFi-hotspot in de auto navigeert u dan met behulp van Google Earth en ontvangt u in bepaalde landen online verkeersinformatie.

*Audi connect en draadloos internet in de auto werken alleen in combinatie met een telefoonabonnement waarin mobiel internet is inbegrepen. Ook geldt dat deze diensten alleen beschikbaar zijn in gebieden waar het mobiele netwerk dekking heeft. Aan het gebruik van Audi connect diensten komt veel dataverkeer te pas, waardoor een zo hoog mogelijke datalimiet is aan te bevelen. Anders kunnen hoge telefoonkosten ontstaan.
Kijk op de website van uw telefoonprovider welke datalimieten er zijn. Verder kan uw Audi verdeler u uitleggen welke Audi connect diensten in uw auto te ontvangen zijn.