Het exterieur van de Audi S4 AvantDe gespierde looks van een dynamische alleskunner

Kracht. Efficiency. Vernuft. Kwaliteiten die schuilgaan achter een sterk symbool: het S-logo. Een Audi met deze letter in de typeaanduiding behoort tot een indrukwekkende rij sportwagens van het merk. De Audi S4 Avant dus ook.

Dit is een auto met een adembenemend prestatiepotentieel en acceleratievermogen. Maar de toevoeging S staat voor méér: de Audi S4 Avant blinkt niet alleen uit door zijn krachtige en efficiënte technologie, maar ook door zijn hoge mate van functionaliteit. Met andere woorden: de Audi S4 Avant zet de S-traditie op gepaste wijze voort, omdat hij nieuwe maatstaven vormt.

 • Toonaangevend
 • Toonaangevend

  Deze auto heeft veel details die de aandacht trekken. Dat begint bij de scherpe lijnen die de Audi S4 Avant nog eleganter maken en extra karakter verlenen. Kies bijvoorbeeld voor een kristaleffect lakkleur, waardoor de carrosserie nog meer glans krijgt. Ook mogen we het herkenningsteken voor pure sportiviteit niet vergeten: de S4-logo’s.
 • Xenon en LEDs
 • Xenon en LEDs

  In de koplampunits met bi-Xenon-verlichting zit ook de goed herkenbare LED-dagrijverlichting. De platinagrijze singleframe grille heeft verchroomde horizontale louvres. In de voorbumper zitten aan de S4 voorbehouden inlaatopeningen met elegante dubbele chroomstrips.
 • Fraaie achterzijde
 • Fraaie achterzijde

  Aan de achterzijde valt de S-diffusor op met blade in aluminiumoptiek. Het dubbele uitlaatsysteem met 4 ovale sierstukken draagt bij aan de gespierde looks van de S4 Avant.