Het exterieur van de Audi A5 SportbackEen uitstraling die meteen indruk maakt

704x396_a5_sb_ext.jpg

Flash-plugin ontbreekt. Installeer de meest recente Flash-plugin Free Download

De eerste indruk is belangrijk, want dan vormt iemand een mening. Wie de Audi A5 Sportback bekijkt, ziet meteen dat het een bijzondere auto is. Dit is een coupé, maar dan anders. Met een unieke uitstraling, die ook na verloop van tijd niet aan kracht inboet.

 • AA5_SB_10042
 • Dynamisch

  Van de lange motorkap tot aan de achterzijde is het design de blauwdruk van een tweedeurs bolide. Scherp getekende lijnen bepalen de uitstraling. Het lage dak zweeft elegant boven de raamstijlloze portieren en de sportieve taillelijn accentueert de grote wielen. De korte voor- en achteroverhang en de langere wielbasis versterken het dynamische design.
 • AA5_SB_10043
 • Krachtig en elegant

  De elegante doch krachtig ogende daklijn van de Audi A5 Sportback mondt uit in een vlak aflopende achterzijde. De gerestylde achterlichten zorgen voor een soepele overgang van de belangrijkste flanklijn naar de achterkant. De horizontale lijnen van de achterbumper passen uitstekend bij de vastberaden uitstraling. Het in een afwijkende tint uitgevoerde diffusorgedeelte onderstreept de dynamiek.
 • AA5_SB_10046
 • Vastberaden looks

  Het design van de mistlampen met hoogglans zwarte omlijsting is nieuw. De optionele Xenon plus verlichting met led-dagrijverlichting springt meteen in het oog. De nieuwe versie van de singleframe grille en de elegante motorkap zijn nog sprekender en geven de Audi A5 Sportback een vastberaden uitstraling.