De klasse straalt er van afHet interieur van de Audi RS 5 Coupé

Een eerste blik maakt meteen duidelijk dat hier strakke lijnen domineren, dat de materiaalkwaliteit van premiumniveau is en dat de afwerking zijn gelijke niet kent. Dit is de plek voor een optimale wisselwerking tussen mens en machine.

De perfect gevormde S sportstoelen voor geven zeer veel steun. Ze zijn bekleed met een combinatie van alcantara en leder of met leder fijnnappa met rotsgrijze piping.

Als alternatief leveren wij uw Audi RS 5 Coupé ook met nog sterker naar het lichaam gevormde RS 5 schaalstoelen voor. Die zijn bekleed met leder fijnnappa met contrasterende rotsgrijze piping.

De decoratielijsten passen bij de stoelen. Ze zijn er in carbon of naar wens in zwarte pianolak, aluminium Race, geborsteld mat aluminium of roestvrijstaalstructuur. Het totaalplaatje oogt in alle gevallen exclusief.

Ook de bedieningselementen zijn uiterst sportief. Zo is er het aan de onderzijde afgevlakte RS 5 multifunctionele driespaaks lederen sportstuurwiel. De schakelpaddels aan dit stuur zijn in aluminiumoptiek. Daarnaast bedient u de auto met de RS 5 transmissiehendel en de pedalen in aluminiumoptiek.

Alles is functioneel vormgegeven en ziet er desondanks - of wellicht juist daarom - adembenemend uit.