Audi connect diensten

Interconnectiviteit onderweg. Onder de vlag van Audi connect zijn alle toepassingen en ontwikkelingen samengebracht die de huidige en toekomstige Audi modellen, de inzittenden en de rest van de wereld aan elkaar linken.

Audi connect brengt infotainment en entertainment naar de auto en levert zo een grote bijdrage aan het comfort en reisplezier.

Via de UMTS-module in telefoonvoorbereiding online (Bluetooth) en een SIM-kaart wordt online informatie direct naar de auto gestuurd en door MMI® navigatie plus verwerkt. Denk aan navigatiekaarten, POI search, Google™ Earth en Street View beelden, nieuwsberichten, weersinformatie, verkeersinformatie en Audi music stream.

De WiFi-hotspot maakt afzonderlijke mobiele WiFi of USB-modems overbodig. Alle inzittenden kunnen met bijvoorbeeld laptop, tablet of smartphone het internet op. Voor bepaalde smartphones is een app voor internetradio beschikbaar.

Vraag de Audi dealer om gedetailleerde informatie over beschikbaarheid, toegankelijkheid en kosten. Kijk ook op de pagina's over de diverse Audi connect diensten en lees de FAQ's.

Gebruiksinformatie

Goed om door te lezen: achtergronden over de ontvangst en kosten van Audi connect diensten.