TDI® in de Audi A7 Sportback.Met andere woorden: waar is de tank?

U kunt sportiviteit zien, maar ook beleven. De nieuwe Audi A7 Sportback straalt perfecte dynamiek en superieure efficiëntie uit. De TDI motoren voor de nieuw Audi A7 Sportback zullen u verbazen.

De op verzoek verkrijgbare vierwielaandrijving quattro brengt het vermogen op superieure wijze over naar het wegdek. Quattro met sportdifferentieel (optioneel) verdeelt de aandrijfkracht variabel over de afzonderlijke wielen – zo beschikt u over meer rijdynamiek, soepelheid en tractie. De harmonisch geïntegreerde achterspoiler is een blikvanger die voor meer downforce en sportiviteit zorgt. Hij komt vanaf 130 km/u automatisch tevoorschijn, maar kan ook met een knop worden bediend.

Audi TDI motoren: hoge koppel en gelijkmatige vermogensopbouw over het gehele toerengebied. Ze staan bekend om hun brandstofzuinige efficiëntie en het terugdringen van emissies. De 3.0 TDI Quattro, bijvoorbeeld, levert een prestatie van 235 kW. In de Audi A7 Sportback produceert deze een maximum snelheid van 250 km/u en accelereert hij van 0 naar 100 km/u in 5.2 seconden. Alle TDI motoren voldoen aan de EU6 emissie standaard.

Brandstofverbruik en uitstoot:
Brandstofverbruik, gecombineerd: 7.6-4.7 l/100 km
CO2-uitstoot, gecombineerd: 176-122 g/km