Audi exclusive. U hebt een exclusief karakter. Dus waarom ook uw Audi niet?

Dat het Audi exclusive gamma exclusiviteit aspireert is geen geheim. Zorgvuldig geselecteerde decors en gekleurd leder kunnen gecombineerd worden met lak op maat uit de brede selectie van Audi exclusive kleuren die perfect passen bij uw smaak. Zo kunt u het bijzondere karakter van uw auto nog meer in de kijker plaatsen. Uw Audi partner en de exclusieve Audi Studio van het Audi Forum Neckarsulm horen graag wat uw wensen zijn.

Lederen bekleding en afwerking
De aantrekkelijke reeks van Audi exclusive lederen bekleding en afwerking zijn een bijzondere toevoeging aan de interieuropties voor de Audi A7 Sportback. Creëer uw eigen, persoonlijke ambiance in uw auto.

Inlegwerk
Het Audi exclusive inlegwerk voegt nog meer glans toe aan het interieur van uw Audi A7 Sportback. Sportief of exclusief – uw smaak bepaalt het karakter van uw auto.

Persoonlijke koetswerkkleur
Een persoonlijke Audi exclusive koetswerkkleur geeft uw Audi A7 Sportback een bijzonder en uitzonderlijk accent. Kies uw favoriete kleur.

De illustratie toon de Audi A7 Sportback in Audi exclusive lak op maat in klassiek rood, pareleffect met het Audi exclusive zwarte glans pakket.

(no headline)
  • Audi exclusive lederen bekleding en afwerking (pakket 2) in Valcona leder in wolkengrijs met contrastnaden en klassiek rode bies
  • Audi exclusive uitgebreid pakket voor leder in klassiek rood met contrastnaden in wolkengrijs en Audi exclusive leder pakket inclusief airbag cover
  • Audi exclusive lederen controls in klassiek rood met contrastnaden in wolkengrijs
  • Met leder beklede zetelafwerking in wolkengrijs met contrastnaden in klassiek rood
  • Audi exclusive gordels in klassiek rood
  • Audi exclusive vloerbedekking en vloermatten in wolkengrijs met lederen bies in klassiek rood
  • Inlegwerk in aluminium/Beaufort, zwart

Brandstofverbruik en uitstoot:
Brandstofverbruik, gecombineerd: 7.6-4.7 l/100 km
CO2-uitstoot, gecombineerd: 176-122 g/km