Het exterieur van de Audi A7 Sportback.Niets is overtuigender dan een heldere lijn.

Deze spannende auto verenigt de puristische gratie van een berline met de heldere functionaliteit van een avant en de passionele dynamiek van een coupé. De nieuwe Audi A7 Sportback staat voor sportieve topprestaties, innovatieve technologie en indrukwekkende efficiëntie. Het is een unieke auto. Niets is inspirerender dan de weg die voor u ligt. Pure vorm, heldere lijnen. Iedere millimeter van de nieuwe Audi A7 Sportback is ontworpen om indruk te maken.

 • 145x80_AA7_141010
 • Sportiviteit: een vooruitstrevende interpretatie

  Een design dat u raakt en u van hoge verwachtingen naar oneindig enthousiasme voert. Uw gevoel wordt versterkt door uitzonderlijke details. Een eerste indruk van elegantie en verfijning wordt benadrukt door het Audi Singleframe met horizontale verchroomde spijlen. Breed. Laag. Dit geeft de koplampen een krachtige en spannende look. Het is een verschijning die kracht uitstraalt.
 • 145x80_AA7_D_141041
 • Dynamische verschijning

  Het in de koplampen geïntegreerde leddaglicht zorgt voor een hoog lichtvermogen en zijn 18 afzonderlijke dioden stralen een dynamish soort elegantie uit. Als optie beschikbaar: Audi Matrix ledkoplampen voor optimale verlichting van de weg. Opvallende buitenspiegels zijn stijlvol geïntegreerd in het dynamische voorkomen. Aantrekkelijke aluminium wielen creëren individuele highlights.
 • 145x80_AA7_141012
 • Harmonie

  De karakteristieke dynamische lijn volgt de volledige lengte van de auto. Harmonieus met de zijdrempels. Sportief en strak. De Audi A7 Sportback is de perfecte balans tussen pure lichtheid en vloeiende lijnen. Een statement van dynamisme en elegantie.
 • 145x80_AA7_141009
 • Emotie ontmoet functionaliteit

  Het coupé-achtige design bewijst verrassend praktisch te zijn. Neem bijvoorbeeld de wijd openendraaiende achterklep en het royale laadruimtevolume van maar liefst 1.390 liter. Het is een auto voor dagelijks gebruik – en voor bijzondere momenten.
 • 145x80_AA7_D_141043
 • Overtuigende uitstraling

  De achterkant van de Audi A7 Sportback oogt bijzonder gespierd. De markante luchtgeleidingsboord harmonieert perfect met de spoilerrand. De sportieve, elegante uitlaten hebben een trapeziumvormig design en de spoiler geniet een opvallende afwerking. De nieuwe A7 Sportback is een indrukwekkend en innovatief concept. De slanke ledachterlichten beklemtonen de voertuigbreedte op een zelfbewuste manier. Dynamische indicatoren zijn standaard.

Brandstofverbruik en uitstoot:
Brandstofverbruik, gecombineerd: 7.6-4.7 l/100 km
CO2-uitstoot, gecombineerd: 176-122 g/km