Het interieur van de Audi A7 Sportback.Niets ontspant beter dan een momentje rust.

Ga zitten, haal diep adem en geniet. De ambiance van het interieur vervolmaakt de elegantie van het exterieur en is geaccentueerd met exclusief inlegwerk. In hout van hoogwaardige kwaliteit, indien u dat wenst. Het is niet zomaar een passagierscompartiment, maar een intelligent ontworpen interieur. Het omarmt de bestuurder en de voorpassagier en geeft hen een gevoel van geborgenheid.

 • 145x80_AA7_D_141050
 • Ga zitten en ontspan

  Ga zitten en ontspan in de comfortabele zetels die bekleed zijn met hoogwaardig materiaal en die zeer veel steun bieden. Comfortzetels in leder inclusief Memory-functie zijn optioneel voor de bestuurders- en passagierszetel. Ze kunnen ieder moment aangepast worden van sportief naar comfortabel. De voorkeuren worden opgeslagen en kunnen ieder gewenst moment opgevraagd worden dankzij de Memory-functie.
 • 145x80_AA7_D_141048
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

  De centrale armsteun is inklapbaar en in de raamloze portieren bevinden zich voldoende opbergvakken. De achterbank kan heel gemakkelijk geheel of gedeeltelijk worden neergeklapt, wat het aanbod qua zitplaatsen en bagageruimte nog flexibeler maakt. Met neergeklapte achterbank bedraagt het volume van de laadruimte maar liefst 1.390 liter. De grote, wijd openende achterklep kan elektrisch geopend en gesloten worden.
 • 145x80_AA7_D_141046
 • Alles in het zicht en onder controle

  Met behulp van de aluminium-look knoppen, bijvoorbeeld. De middenconsole helt over naar de bestuurder. Nu ook beschikbaar met de nieuwste generatie infotainment, zoals MMI navigatie plus met MMI® touch. Er zijn ook talloze Audi connect diensten beschikbaar die gebruiksvriendelijk geïntegreerd zijn.

Brandstofverbruik en uitstoot:
Brandstofverbruik, gecombineerd: 7.6-4.7 l/100 km
CO2-uitstoot, gecombineerd: 176-122 g/km