Het exterieur van de Audi RS 7 Sportback. Compromisloos atlethisch. Met elegantie.

ARS7_121002

Flash-plugin ontbreekt. Installeer de meest recente Flash-plugin Free Download

Puristische elegantie. Enorme power. Toonaangevende techniek. Gecombineerd in slechts één auto: de nieuwe Audi RS 7 Sportback.

 • 145x80_ARS7_D_121007_AP
 • Onmiskenbaar RS.

  De sportieve kenmerken van de Audi RS 7 Sportback. De optionele ceramische achterremmen zijn goed zichtbaar achter de optioneel verkrijgbare 21-inch gegoten aluminium wielen in 5-spaken blade design. De RS bumper met glossy zwarte diffuser inleg en geïntegreerde ovale afwerking van de uitlaat geven het dynamische ontworpen achterwerk van de auto een indrukwekkende afwerking.
 • 145x80_ARS7_D_121006_1
 • Eigenzinnige dynamiek.

  Elegantie op z’n sterkst: het kenmerkende Audi singleframe is opgebouwd uit een hoogglaans zwarte honingraatstructuur met een omlijsting in een matte aluminiumtint. Een indruk van de uitmuntende kracht. Aan weerszijden van die grille zitten grote luchtinlaten in de RS bumpers, met geïntegreerde flaps. Dit tezamen met de optionele en innovatieve Audi Matrix LED koplampen met donkere afwerking helpen het individuele karakter van de nieuwe Audi RS 7 Sportback te onderstrepen. De tornade line zet de toon voor het zij-aanzicht van deze dynamische verschijning, die nog sterker wordt benadrukt door de bijzonder wijde dorpels. De afwerking en exterieure behuizing van de spiegels in een matte aluminiumtint voegen toe aan de specifieke RS accenten.
 • 145x80_ARS7_121005_1
 • Compromisloos rijplezier.

  Minder gewicht betekent meer rijplezier. De intelligentie Audi lichtegweicht technologie verbetert de verhouding tussen kracht en gewicht en verscherpt de dynamiek. U bent tevens verzekerd van een superieure wegligging dankzij de standaard RS adaptieve luchtophanging. U heeft ook de optie van de RS sportophanging plus met Dynamic Ride Control (DRC) voor een nog sterkere reductie van de pitchende en rollende bewegingen.

Verbruiks- en emissiewaarden:
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,5 l/100 km
Gemiddelde CO2-emissie: 221 g/km