Intuïtieve bediening

6_2_media

De komst van nieuwe diensten en innovatieve technologieën vraagt om nieuwe bedieningsconcepten. Drukknoppen hebben afgedaan : vanaf nu scrollt de bestuurder door zijn pagina’s, klikt hij op het menu van zijn keuze en neemt hij het woord om bevelen te geven. Een evolutie die slechts één doel heeft : het vinden van de ideale intuïtieve bediening.

Alle voertuigen zijn uitgerust met een helder en intuïtief bedieningssysteem. Dit technologische hoogstandje is volledig gericht op de bestuurder.

Een bijzonder gewaardeerde eigenschap in één van de laatste nieuwe Audi connect-diensten is het stemgestuurd zoeken van « points of interest » (POI). De in het multifunctiestuur geïntegreerde stemherkenningsfunctie, die met een aanraaktoets kan worden geactiveerd, biedt een ongeëvenaard comfort. Bovendien hebt u te allen tijde een vlotte toegang tot het Web, ongeacht uw geografische positie.

Een bijzonder vloeiende navigatie, een maximale gebruiksvriendelijkheid… : het resultaat van immense ontwikkelingsinspanningen. Verschillende teams ontwierpen en optimaliseerden de specifieke haptische activeringssystemen, om de bijbehorende akoestische reactie te krijgen. Daarbij betrouwden onze ingenieurs niet louter op hun eigen knowhow maar ook op die van onze klanten : het ontwikkelingsproces werd immers rechtstreeks gevoed met de resultaten van bestuurders- en gebruikersenquêtes.

Het intuïtieve bedieningsconcept wordt onder meer aangeboden met de GPS Advanced, al dan niet uitgerust met MMI touch.

6_2_bg