Navigatie van de jongste generatie

Al jarenlang stellen wij alles in het werk om de beelden van onze navigatiesystemen zo realistisch mogelijk te maken. En het einddoel is bereikt : Audi gebruikt nu echte satellietbeelden en foto’s van Google™ Earth en Street View*.

Met Audi connect betreedt u een nieuwe dimensie. De 3G-module van de Bluetooth-autotelefoon maakt het mogelijk te navigeren met behulp van fotorealistische Google™ Earth-beelden. De gegevens worden aangevuld met hogeresolutiesatellietbeelden, foto’s, informatie over de gesteldheid van wegen en terreinen en informatie over handelszaken.

Het systeem raadpleegt eerst de gegevens van het berekende traject en koppelt de Google™ Earth-gegevens aan die van het wegennet, afkomstig van GPS Advanced.

Dankzij Google™ Street View krijgt u bij het vertrek meteen al een foto van uw bestemming te zien : aan de hand van de vele panoramische foto’s kunt u uw bestemming van alle kanten bekijken.
Met Google™ Earth- en Street View-beelden ondersteunde navigatie wordt aangeboden op een groot aantal Audi-modellen, zoals de A5, de Q3, de Q5 en de Q7.