De Audi connect-diensten

6_1_media

Verschaf u op eenvoudige wijze toegang tot een verrassend dienstenpallet. Informatie-, communicatie- en navigatiesystemen zijn voortaan in hoge mate intuïtief.

Dankzij Audi connect beschikt uw voertuig over een hogesnelheidsverbinding met het internet, en een Wi-Fi-hotspot achterin. De bestuurder kan nieuwssites raadplegen, informatie over zijn traject opvragen of weerberichten bekijken. Via de computer ingestelde bestemmingen kunnen worden opgeslagen in myAudi en Google™ Maps, om bij het vertrek te worden opgeroepen. Tijdens het rijden met navigatie worden er Google™ Earth- en Google™ Street View-foto’s weergegeven; daarnaast kan men beelden, artikelen en extra informatie raadplegen. De Audi online-verkeersinfo toont de verkeerssituatie op de navigatiekaart en detecteert files op het ogenblik dat ze ontstaan.

Maar dat is niet alles : via een Wi-Fi-hotspot kunnen passagiers achterin op het internet surfen en hun e-mails lezen op acht mobiele randapparaten. Speciale smartphone-functies zullen het in de toekomst mogelijk maken nieuwe softwarefuncties toe te voegen aan het voertuig.

Tenslotte zijn de Audi connect-diensten beschikbaar met GPS Advanced, al dan niet uitgerust met de MMI touch, in combinatie met Bluetooth 8W-autotelefoon.

6_1_bg