Elektriserend rijplezier

7_2_media

Het merk Audi is synoniem met technologische vooruitgang. Het bouwt auto’s die hun beloften nakomen en garant staan voor puur en ongeëvenaard rijplezier. Met een design dat bol staat van emotie. Met een superieure kwaliteit. En met een fascinerend rijgedrag. Het absolute culminatiepunt van dat alles is Audi e-tron, de belichaming van de elektrische mobiliteit van de toekomst. Een toekomst zonder fossiele brandstoffen, gericht op een duurzame voertuigproductie en emissiearm rijden.

Audi e-tron : dit is veel meer dan gewoon een elektrische motor. De technologie paart de kenmerkende lichtheid van een Audi-carrosserie aan innovatieve hulpsystemen en een ongeëvenaarde aandrijflijn. Zuiver elektrisch rijden, op batterij ? Een grote autonomie dankzij een oplaadbaar hybrideaanrijving ? Langer zuiver elektrisch rijden dankzij een autonomievergrotend systeem ? Met alle verwachtingen van de toekomstige bestuurder wordt rekening gehouden.

Dat alles met wagens die puur design, sportiviteit, efficiëntie en een minimale CO2-uitstoot in zich verenigen… En die reeds enkele mooie overwinningen hebben geboekt, zoals die van de Audi e-tron op de eerste elektrische rally, de E-Silvretta, in Montafon, in 2010.

7_2_bg